Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Atletico i-a stabilit preţul lui Joao Felix, pe care Barcelona vrea să-l transfere definitiv

ULTIMA ORĂ | Atletico i-a stabilit preţul lui Joao Felix, pe care Barcelona vrea să-l transfere definitiv

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania a aflat preţul pe care i l-a stabilit Atletico Madrid lui Joao Felix (23 de ani), împrumutat la Barcelona. Catalanii vor să-l transfere definitiv pe Felix, fotbalist pe care Atletico a plătit 127 de milione de euro în 2019.

Barcelona l-a împrumutat pe Joao Felix de la Atletico Madrid pentru un sezon, însă randamentul pe care l-a dat portughezul în meciurile jucate până acum i-a făcut pe catalani să vrea să-l transfere definitiv pe starul din Portugalia.

Atletico Madrid i-a stabilit preţul de transfer lui Joao Felix

Potrivit informaţiilor din presa spaniolă, Atletico Madrid va solicita 70-80 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Joao Felix la Barcelona. Echipa lui Diego Simeone va ieşi, astfel, în pierdere, dar încearcă să acopere măcar o parte din pagubă.

Rămâne de văzut, însă, dacă Barcelona va putea să plătească această sumă, având în vedere problemele financiare cu care s-au confruntat catalanii în ultimii ani. Viitorul lui Joao Felix nu este, încă, cert, iar până în vara viitoare pot exista schimbări ale situaţiei.

Joao Felix a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol în opt meciuri (526 de minute) jucate pentru Barcelona în toate competiţiile noului sezon.

Afla mai multe despre: barcelonajoao felixatletico madridpret 

viewscnt
Articole similare