You are here:

ULTIMA ORĂ | Au bătut palma! Gică Hagi transferă la Farul o "perlă" din Superligă. Pe cine trimite la schimb

ULTIMA ORĂ | Au bătut palma! Gică Hagi transferă la Farul o "perlă" din Superligă. Pe cine trimite la schimb

Superliga

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) şi Valeriu Iftime, patronii de la Farul şi FC Botoşani, au bătut palma pentru un schimb de jucători. "Regele" Hagi va pune mâna pe una dintre "perlele" echipei din Superligă, un fotbalist pe care îl are de mai mult timp în vizor.

Farul şi FC Botoşani s-au pus de acord pentru un schimb interesant de jucători. Gică Hagi îl vrea la malul Mării Negre pe Victor Dican (23 de ani), fotbalist pe care îl are de mai mult timp pe lista de transferuri. Ca să-l facă pe Valeriu Iftime să spună "da" fără sumă de transfer, "Regele" a propus o variantă interesantă.

Acord pentru un schimb de jucători! Hagi şi Iftime au bătut palma

Concret, se pare că FC Botoşani şi Farul vor face un schimb de jucători, iar Victor Dican va merge să joace pentru "Marinari" în noul sezon. La schimb, Gică Hagi va trimie la Botoşani un fotbalist care nu intra în planurile sale, pe care l-a împrumutat în sezonul trecut.

Este vorba despre Ştefan Bodişteanu (21 de ani), scrie ProSport, fotbalist care a jucat pentru Oţelul Galaţi în sezonul trecut de Superligă. El a strâns 41 de meciuri în stagiunea precedentă, timp în care a marcat de două ori şi a livrat cinci pase decisive.

De partea cealaltă, Victor Dican a strâns 42 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FC Botoşani, cu care s-a salvat de la retrogradare în urma barajului. A marcat de trei ori şi a pasat decisiv o dată pentru echipa patronată de Valeriu Iftime.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Bodişteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Victor Dican în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagischimbtransferurivictor dicanstefan bodisteanufarulfc botosani 

viewscnt
Articole similare