Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Barcelona a vândut un "wonderkid". Ce suma au încasat catalanii

OFICIAL | Barcelona a vândut un "wonderkid". Ce suma au încasat catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a vândut un "wonderkid", pe Ferran Jutgla (23 de ani), atacant care a apărut în dinamica primei echipe a catalanilor la începutul sezonului trecut din cauza problemelor financiare ale clubului şi a subţirimii lotului pe care l-a avut la dispoziţie Xavi (42 de ani).

UPDATE miercuri, 8 iunie, 19:44 - OFICIAL! Ferran Jutgla a fost vândut de Barcelona la Club Burgge, în Belgia.


ştirea iniţială

Unul dintre fotbaliştii promovaţi de Xavi în prima echipă a Barcelonei în sezonul trecut a fost vândut de catalani la un alt club.

ULTIMA ORĂ | Barcelona a vândut un "wonderkid". Ce suma au încasat catalanii

Barcelona l-a vândut pe Ferran Jutgla, fotbalist care s-a făcut remarcat în prima echipă a catalanilor la începutul sezonului trecut, când Xavi i-a oferit minute. Jutgla a marcat la prima echipă, iar la Barcelona B a fost un adevărat goleador, astfel că a atras atenţia asupra sa.

Potrivit Relevo, Barcelona l-a vândut la Club Brugge, în Belgia şi a încasat 6 milioane de euro pentru transferul atacantului. Ferran Jutgla urmează să facă vizita medicală, marţi, la Brugge şi să semneze contractul cu echipa calificată în Liga Campionilor.

Ferran Jutgla a marcat două goluri în şapte meciuri jucat pentru echipa mare a Barcelonei, în timp ce la echipa secundă a înscris de 19 ori şi a livrat şase assist-uri în 32 de partide.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ferran Jutgla în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonaferran jutglabrugge 

viewscnt
Articole similare