You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Ter Stegen: a spus "da" transferului!

ULTIMA ORĂ | Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Ter Stegen: a spus "da" transferului!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Marc-Andre ter Stegen (32 de ani), portarul accidentat în meciul cu Villarreal (5-1, în La Liga, şi care va lipsi până aproape de finalul actualului sezon. Hansi Flick şi-a dat deja acordul pentru transfer.

Portarul cu care Barcelona vrea să-l înlocuiască imediat pe accidentatul Ter Stegen este polonezul Wojciech Szczesny (34 de ani), cel care îşi anunţase retragerea în vară, după ce a fost îndepărtat de Thiago Motta de la Juventus Torino.

Wojciech Szczesny a spus "da" transferului la Barcelona şi revine, după ce îşi anunţase retragerea

Presa din Spania scrie că Wojciech Szczesny a spus "da" transferului la Barcelona, astfel că va reveni în activitate şi va ajuta echipa catalană în duelurile din La Liga, Cupa Regelui şi Liga Campionilor. Szczesny va trebui să-şi rezolve socoteli neîncheiate cu Juventus, apoi va putea semna cu Barcelona.

Wojciech Szczesny şi Barcelona au început negocierile recent, după accidentarea lui Ter Stegen, iar totul a mers foarte repede. Regulamentul din La Liga permite unei echipe să transfere un jucător în afara perioadei de mercato în cazul în care trebuie să înlocuiască un jucător accidentat pe o perioadă mai lungă de timp.

Robert Lewandowski, colegul lui Wojciech Szczesny din naţionala Poloniei, a jucat un rol important în negocierile pentru transferul goalkeeperului la Barcelona. De asemenea, Hansi Flick şi-a dat acordul pentru transferul Szczesny, iar totul este rezolvat, având în vedere că polonezul va sosi liber de contract.

Wojciech Szczesny pusese ghetele în cui la finalul lunii august. El a jucat de-a lungul carierei la Agrykola Varşovia, Legia Varşovia, Arsenal, Brentford, AS Roma şi Juventus.

Afla mai multe despre: wojciech szczesnytransferbarcelonainlocuitorter stegen 

viewscnt
Articole similare