Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona îl transferă pe înlocuitorul lui Sergio Busquets!

ULTIMA ORĂ | Barcelona îl transferă pe înlocuitorul lui Sergio Busquets!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona face încă un transfer! Catalanii s-au înţeles cu Girona pentru transferul fotbalistului care îl va înlocui pe Sergio Busquets (35 de ani), plecat la Inter Miami alături de Leo Messi.

Presa din Spania anunţă că transerul înlocuitorului lui Sergio Busquets la Barcelona "e doar o chestiune de ore", după mai multe runde de negocieri între cluburile catalane.

ULTIMA ORĂ | Barcelona îl transferă pe înlocuitorul lui Sergio Busquets!

Cotidianul catalan Sport anunţă, miercuri, că Barcelona şi Girona au ajuns la un acord pentru transferul lui Oriol Romeu (31 de ani), fotbalist care îl va înlocui pe Sergio Busquets în echipă, acesta fiind deja plecat la Inter Miami în Major League Soccer, alături de Leo Messi.

Xavi l-a dorit foarte mult pe Oriol Romeu, fotbalist pe care-l asemănă cu Sergio Busquets, acesta fiind şi varianta low-cost pentru Barcelona. Transferul lui Oriol Romeu la Barcelona va costa "doar" 8 milioane de euro, bani pe care Barcelona vrea să o împartă într-o sumă fixă şi bonusuri de performanţă.

Crescut la grupele de juniori ale Barcelonei, Oriol Romeu va reveni, astfel, pe Camp Nou. Acesta a mai jucat la Chelsea, Valencia, VfB Stuttgart, Southampton şi Girona după plecarea de la Barcelona din 2011.

Până acum, Barcelona i-a transferat pe Ilkay Gundogan, anunţat oficial, şi pe Vitor Roque (anunţul oficial lipseşte momentan).

Afla mai multe despre: barcelonatranseroriol romeu 

viewscnt
Articole similare