Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona s-a decis: 55 de milioane € pentru două transferuri de top!

ULTIMA ORĂ | Barcelona s-a decis: 55 de milioane € pentru două transferuri de top!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ia serios în calcul să-i achiziţioneze definitiv pe cei doi portughezi sosiţi la club în ultima zi de transferuri din vară, Joao Felix şi Joao Cancelo. Randamentul celor doi au convins conducerea clubului, care va începe să lucreze pentru transferul definitiv.

Ultima zi de mercato din vară a adus două mutări spectaculoase pentru Barcelonoa, sosirile lui Joao Felix, împrumutat de la Atletico Madrid, şi Joao Cancelo, sub formă de împrumut de la Manchester City. Cei doi s-au integrat imediat şi au început să dea randament sub comanda lui Xavi.

Barcelona vrea să-i transfere definitiv pe cei doi Joao, Cancelo şi Felix

Performanţele din teren ale lui Felix şi Cancelo au făcut-o pe Barcelona să fie decisă în privinţa viitorului: conducerea clubului vrea să-i transfere definitiv, informează presa din Spania, care a aflat cifrele afacerii celor două mutări pe care catalanii le pregătesc.

Concret, se pare că Barcelona va încerca să reducă preţul setat de Atletico Madrid pentru Joao Felix de la 80 la 40 prin introducerea unui fotbalist în tranzacţia care să-l aducă definitiv pe portughez la formaţia de pe Camp Nou. Astfel, Barcelona ar plăti doar 40 de milioane cash şi ar oferi un fotbalist la schimb pentru Felix.

În ceea ce-l priveşte pe Cancelo, Manchester City vrea 25 de milioane de euro pentru transferul definitiv, însă Barcelona vrea să ofere 15 şi să includă bonusuri şi clauze care să ridice suma la cea cerută de "Cetăţeni" în viitorul apropiat. Relaţia preşedintelui Joan Laporta cu agentul celor doi, Jorge Mendes, va facilita negocierile dintre catalani şi Atletico Madrid, respectiv Manchester City. Sursa citată mai scrie că Barcelona şi Mendes lucrează pentru ca Felix şi Cancelo să joace pe Camp Nou "pentru mulţi ani".

Joao Cancelo a jucat 16 meciuri (1325 de minute) în toate competiţiile sezonului pentru Barcelona, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive. De partea cealaltă, Joao Felix a strâns 16 partide (1048 de minute), a marcat de patru ori şi are în cont trei assist-uri.

Afla mai multe despre: barcelonatransferurijoao felixjoao cancelonegocieri 

viewscnt
Articole similare