Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Becali, pus pe "hold". Florin Tănase, anunţul momentului despre transferul la FCSB

ULTIMA ORĂ | Becali, pus pe "hold". Florin Tănase, anunţul momentului despre transferul la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (29 de ani) a vorbit din nou despre transferul la FCSB, unde este dorit de Gigi Becali (66 de ani). Fostul decar şi căpitan al "roş-albaştrilor" lasă o uşă deschisă pentru revenirea în România, dar primordială este o nouă mutare în străinătate.

Grozava listă de transferuri anunţată de Gigi Becali riscă să se transforme într-un adevărat fiasco, având în vedere că mai multe nume de pe ea au spus deja "nu" sosirii la FCSB. Întrebat despre transferul la FCSB, Florin Tănase a făcut un anunţ de ultimă oră.

Florin Tănase pun pe "hold" transferul la FCSB, unde Gigi Becali îl aşteaptă cu braţele deschise

Tănase a spus că, pentru moment cel puţin, nu se pune problema de transferul la FCSB. Fotbalistul aflat în anturajul echipei naţionale a României aşteaptă oferte din străinătate, iar dacă nu va găsi nimic care să-i satisfacă pretenţiile, atunci va accepta salariu de 30.000 de euro pe lună oferi de Gigi Becali.

„Văd că apar tot felul de informaţii prin presă. Dar deocamdată eu cred că este devreme să discutăm despre transferul la FCSB, pentru că nici n-a început perioada de transferuri.

Lucrurile sunt aşa cum le ştiţi şi voi, nu s-a schimbat nimic. O să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă, mai este timp”, a spus Florin Tănase, pentru ProSport.

Florin Tănase şi-a terminat contractul cu Al Okhdood, echipă din Arabia Saudită, iar acum aşteaptă să-şi găsească o nouă formaţie la care joace.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtransferanuntgigi becalioferta 

viewscnt
Articole similare