Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Belgienii au anunţat câţi bani trebuie să plătească FCSB pentru Dorin Rotariu. Face Becali încă o investiţie spectaculoasă?

ULTIMA ORĂ | Belgienii au anunţat câţi bani trebuie să plătească FCSB pentru Dorin Rotariu. Face Becali încă o investiţie spectaculoasă?

Stranieri

Comentarii

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Dorin Rotariu, 22 de ani, jucător care nu mai face parte din planurile celor de la Club Brugge. Belgienii nu-l lasă însă să plece în orice condiţii şi vor să-şi recupereze măcar o parte din investiţia de 2,2 milioane de euro.

Dorin Rotariu a fost transferat de Club Brugge în ianuarie 2017, când Dinamo a primit 2,2 milioane de euro în schimbul său. Tânărul internaţional român n-a reuşit însă să se impună, astfel că vara trecută a fost împrumutat la Mouscron. Aici, a jucat în total 30 de apariţii, iar evoluţiile sale au fost foarte apreciate. Pentru Mouscron, a marcat 11 goluri şi a oferit 5 assist-uri.

Cu toate acestea, la revenirea, Club Brugge i-a transmis din nou că nu intră în planurile echipei. Dorin Rotariu îşi caută acum echipă, dar vrea un transfer definitiv. A recunoscut că ia în calcul inclusiv oferta făcută de FCSB, dar analizează şi celelalte propuneri pe care le are din străinătate.

Pentru FCSB, nu va fi însă uşor să-l transfere. Dorin Rotariu mai are contract cu Brugge până în vara lui 2020, iar site-ul voetbalnieuws.be susţine că belgienii vor să-şi recupereze măcar o parte din banii investiţi în transferul lui Rotariu, dacă nu chiar toţi. În aceste condiţii, FCSB ar trebui să achite cel puţin două milioane de euro dacă Rotariu se hotărăşte să vină la FCSB.

Afla mai multe despre: dorin rotariufcsbliga 1gigi ebcaliclub brugge 

viewscnt
Articole similare