Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Belgienii fac un nou anunţ despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB

ULTIMA ORĂ | Belgienii fac un nou anunţ despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este din nou în atenţia presei din Belgia. Unul dintre cei mai în formă fotbalişti din lotul FCSB, alături de Florinel Coman, mijlocaşul central se află pe lista de transfeuri a lui Anderlecht, cu care FCSB a mai făcut afaceri.

Presa din Belgia a tras o concluzie importantă în privinţa posibilităţii transferului lui Darius Olaru la Anderlecht. Belgienii consideră mutarea "mai mult decât bine venită" şi îi fac o descriere frumoasă mijlocaşului central cu 10 goluri marcate la FCSB în acest sezon.

Presa din Belgia, despre transferul lui Darius Olaru la Anderlecht: "Mai mult decât bine venit!"

Jurnaliştii de la Voetbalnieuws consideră că transferul lui Darius Olaru la Anderlecht ar fi "mai mult decât bine venit" şi susţin că aducerea sa ar fi un plus pentru echipă. Totuşi, atrag atenţia că există concurenţă pentru semnătura căpitanului FCSB.

"Transferul unui nou mijlocaş central de calitate ar fi mai mult decât bine venit, de aceea Andrelecht a pus ţinta pe Darius Olaru, pe care vor să-l aducă de la FCSB şi care este monitorizat de asemenea de Gent, Monza şi Torino", scrie site-ul voetbalnieuws.be.

Belgienii scriu, citând iamsport.ro, despre o ofertă pe care Anderlecht a trimis-o deja celor de la FCSB pentru Darius Olaru, de 3 milioane de euro.

Darius Olaru are în contractul cu FCSB o clauză de reziliere de 5 milioane de euro şi este greu de crezut că va pleca pe mai puţini bani.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit Transfermarkt, fiind cel mai scump fotbalist din campionat

Afla mai multe despre: darius olarutransferbelgiaanderlechtfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare