You are here:

ULTIMA ORĂ | Bogdan Andone, back in business! A preluat o echipă de tradiţie şi a condus primul antrenament

ULTIMA ORĂ | Bogdan Andone, back in business! A preluat o echipă de tradiţie şi a condus primul antrenamentgalerie foto

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Argeş. Tehnicianul a condus primul antrenament al ”vulturilor violeţi”, după plecarea lui Nicolae Dică.

În luna iulie a acestui an, Bogdan Andone a plecat cu scandal de la FC Botoşani după doar două etape, ca urmare a unui conflict cu finanţatorul roş-alb-albaştrilor, Valeriu Iftime.

Fostul atacant al Rapidului nu a stat mult timp pe tuşă şi şi-a găsit destul de rapid un angajament, de această dată însă pe banca unei echipe de Liga 2.

Este vorba despre FC Argeş, formaţie ce are un start foarte slab de campionat, deşi piteştenii şi-au anunţat intenţiile de a promova în Superliga.

După şapte etape disputate în Liga 2, FC Argeş are doar nouă puncte, iar Nicolae Dică a fost demis, deşi nu a pierdut în ultimele trei etape (0-0 cu CSM Slatina, 3-2 cu Chiajna şi 1-1 cu CS Mioveni).

Cu toate acestea, egalul împotriva rivalilor din judeţ i-a fost fatal lui Dică, iar conducerea clubului din Trivale l-a ales pe Bogdan Andone, omul care a realizat un adevărat miracol în sezonul trecut la Botoşani.

Până în acest moment FC Argeş nu a anunţat în mod oficial instalarea lui Andone pe banca tehnică, însă tehnicianul a fost surprins conducând antrenamentul alb-violeţilor.

Bogdan Andone va debuta pe banca lui FC Argeş la sfârşitul acestei săptămâni, pe teren propriu, contra Corvinului.

FOTO | Bogdan Andone,  la antrenamentul lui FC Argeş

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc argeşsuperligabogdan andone 

viewscnt
Articole similare