Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Carlo Ancelotti şi-a decis viitorul! Oferta pe care o acceptă

ULTIMA ORĂ | Carlo Ancelotti şi-a decis viitorul! Oferta pe care o acceptă
Comentarii

Cu ofertele pe masă, Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, şi-a decis viitorul şi va accepta oferta de prelungire a contractului cu echipa de pe "Santiago Bernabeu".

Căutat de naţionala Braziliei pentru postul de selecţioner, Carlo Ancelotti şi-a decis viitorul. În ciuda faptului că existau informaţii care îl dădeau ca viitorul selecţioner al Braziliei, tehnicianul italian va rămâne, totuşi, pe banca lui Real Madrid.

Carlo Ancelotti va semna prelungirea contractului cu Real Madrid

Jurnaliştii de la AS anunţă că italianul Carlo Ancelotti şi-a decis viitorul şi are de gând să rămână la Real Madrid şi pentru sezonul viitor, în ciuda informaţiilor pe care le-a oferit presa despre Ancelotti pe banca naţionala Braziliei. Şefii de pe "Santiago Bernabeu" i-au propus prelungirea contractului lui Ancelotti, iar italianul va accepta.

Florentino Perez şi conducerea clubului de pe "Santiago Bernabeu" sunt foarte mulţumiţi de munca pe care o depune la Real Madrid. Momentul în care Carlo Ancelotti va semna prelungirea contractului va fi după Supercupa Spaniei, la mijlocul lui ianuarie 2024.

Carlo Ancelotti şi-a început al doilea mandat la conducerea lui Real Madrid în vara lui 2021, când l-a înlocuit pe francezul Zinedine Zidane, după cel din perioada 2013-2015.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridcontractprelungire 

viewscnt
Articole similare