Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ce se întâmplă cu Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Stefano Pioli, anunţ ferm în faţa presei

ULTIMA ORĂ | Ce se întâmplă cu Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Stefano Pioli, anunţ ferm în faţa presei

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) va continua să fie titluar în poarta lui AC Milan, în lipsa lui Mike Maignan, titularul obişnuit al postului. Stefano Pioli, antrenorul de pe Siro, a anunţat decizia importantă luată în privinţa postului de portar.

Mike Maignan s-a accidentat grav şi a devenit indisponibil în urmă cu câteva luni, iar Ciprian Tătăruşanu i-a luat locul şi va continua să apere, a anunţat Stefano Pioli. Deşi perioada de mercato s-a deschis şi a fost adus tânărul Devis Vasquez, Pioli îl preferă pe Tătăruşanu.

ULTIMA ORĂ | Ce se întâmplă cu Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Stefano Pioli, anunţ ferm în faţa presei

Accidentarea la gambă, suferită de Maignan, i-a oferit lui Tătăruşanu să prindă meciuri în tricoul lui AC Milan. Prestaţiile portarului l-au convins pe Stefano Pioli că acesta merita în continuare să fie titular.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Salernitana din Serie A, Stefano Pioli a anunţat ferm că portarul român va continua să fie titular în lipsa lui Mike Maignan. "Mâine va juca Tătăruşanu. Am mare încredere în el, este matur şi experimentat şi va continua să joace bine după ce a jucat bine", a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă cu o zi înaintea meciului cu Salernitana, primul pentru echipa sa după reluarea Serie A, informează TuttoMercatoWeb.

Întrebat dacă se ştie când va putea juca din nou portarul francez, tehnicianul a răspuns: "În acest moment nu, evaluările pe care le facem ne spun că nu se poate forţa acum si de aceea nu pot indica un calendar pentru revenirea sa. Nu curând, pot spune cu siguranţă. (...) Nu putem risca să se accidenteze din nou: cicatricea nu s-a închis încă şi nu putem forţa".

În lipsa lui Mike Maignan, Ciprian Tătăruşanu a fost folosit în 12 meciuri ale lui AC Milan în acest sezon, dintre care opt în Serie A şi patru în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanstefano pioli 

viewscnt
Articole similare