Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj şi-a aflat adversara din turul III preliminar al Europa League

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj şi-a aflat adversara din turul III preliminar al Europa League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi-a aflat adversara din turul III preliminar (ruta campioanelor) al Europa League. Campioana României va evolua împotriva campioanei Armeniei, Alashkert Yerevan, care a eliminat-o pe Sutjeska Niksic în dublă manşă.

După 1-0 în deplasare pe terenul muntenegrenilor, Alashkert a remizat pe teren propriu, 0-0 în Armenia. A fost un retur disputat, dominat teritorial de formaţia pregătită de Varuzhan Sukiasyan.

Portarul oaspeţilor, Giljen a intervenit salvator în două rânduri şi a păstrat tabela de marcaj imaculată pe Vazgen Sargsyan Stadium din Yerevan.

CFR Cluj va juca primul meci în deplasare în Armenia pe 9 august, iar returul la Cluj pe 16 august.

Cine este Alashkert Yerevan

Campioana Armeniei în ultimele trei sezoane, formaţia a fost înfiinţată în 1990 şi evoluează pe un stadion de 6.850 de locuri. Echipa este pregătită de Varuzhan Sukiasyan şi a fost învinsă categoric de Celtic Glasgow în turul I din Uefa Champions League.

La Alashkert evoluează o întreagă legiune sârbă. În lotul lui Sukiasyan se regăsesc şase jucători de această naţionalitate.

Cel mai bine cotat fotbalist este Cesar Romero, fotbalist american de origine mexicană. Alashkert are şi doi brazilieni în lot, Gustavo Marmentini şi Jefferson Reis de Jesus.

Afla mai multe despre: cfr clujadversareuropa leaguealashkert 

viewscnt
Articole similare