You are here:

ULTIMA ORĂ | Cristi Balaj confirmă: "Discuţiile pentru plecarea lui Sava sunt avansate!". Detaliu important dezvăluit

ULTIMA ORĂ | Cristi Balaj confirmă: "Discuţiile pentru plecarea lui Sava sunt avansate!". Detaliu important dezvăluit

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a făcut un anunţ despre transferul lui Răzvan Sava (22 de ani), portarul echipei din Gruia. Oficialul formaţiei ardelene a oferit o veste importantă în privinţa viitorului goalkepeerul cu prezenţe în lotul echipei naţionale a României.

Deşi abia şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj, Răzvan Sava poate părăsi echipa din Gruia. Au apărut informaţii despre un transfer pe 2,5 milioane de euro în Serie A, la Udinese, iar Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a reacţionat în acest sens.

Răzvan Sava, foarte aproape de plecarea de la CFR Cluj. Balaj: "Discuţii avansate"

Balaj a confirmat că există discuţii pentru transferul lui Răzvan Sava. Mai mult, el a spus că negocierile sunt avansate pentru plecarea lui Sava din Gruia. Cristi Balaj a venit şi cu un alt detaliu important despre posibila mutare.

Udinese este aproape să-l transfere pe Răzvan Sava, însă portarul crescut în Italia nu va ajunge la echipa din Serie A în această perioadă de transferuri. Cristi Balaj a explicat situaţia: "Sava, discuţiile sunt foarte avansate. Chiar şi aşa, până în vară va rămâne la noi", a declarat Cristi Balaj, la Prima Sport.

Italienii de la Udinese plătesc 2,5 milioane de euro pentru a-l aduce în Italia pe Răzvan Sava, sumă care poate creşte în funcţie de performanţele pe care le realizează Sava în Serie A.

În această vară, CFR Cluj l-a vândut şi pe golgheterul din sezonul trecut, Philip Otele, în schimbul a 3,5 milioane de euro la Al Wahda.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Sava în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan savacfr clujtransferudinesecristi balaj 

viewscnt
Articole similare