Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cristi Ganea a ajuns în România şi va semna cu FCSB: "Au mai fost tentative"

ULTIMA ORĂ | Cristi Ganea a ajuns în România şi va semna cu FCSB: "Au mai fost tentative"

FCSB

Comentarii

Cristi Ganea (31 de ani) a ajuns, marţi, în România după ce s-a înţeles cu FCSB şi urmează să fie prezentat la "roş-albaştri".

Ultimul transfer realizat de FCSB până la închiderea perioadei de mercato, Cristi Ganea, a ajuns în România şi va evolua în tricoul "roş-albaştrilor". Fundaşul stânga a dezvăluit că "au mai fost tentative" de a semna cu FCSB şi în trecut, însă abia acum s-a realizat mutarea.

Prima reacţie a lui Cristi Ganea după ce s-a înţeles cu FCSB

Marţi seara, Cristi Ganea a ajuns în România, la Bucureşti, şi transferul său la FCSB urmează să se oficializeze, după ce s-a înţeles cu formţia "roş-albastră". Becali l-a convins să semneze, iar Ganea a dezvăluit că au mai existat tentative, în trecut, din partea FCSB pentru a-l transfera.

Ganea a oferit prima reacţie despre venirea la FCSB la sosirea în ţară, după ce s-a despărţit de grecii de la Panathinaikos.

"Am simţit că o să vină oferta de la FCSB. Au mai fost tentative, îi mulţumesc domnului Becali pentru laude. Mă antrenez de două luni, perioada cu COVID foarte grea", a spus Cristi Ganea, la revenirea în România.

Fundaşul lateral a mai avut oferte din Grecia, dar şi-a dorit să semneze cu FCSB.

Afla mai multe despre: cristi ganeafcsbreactiesuperligacontract 

viewscnt
Articole similare