You are here:

ULTIMA ORĂ | Cristi Pustai a semnat şi a fost prezentat la noua sa echipă: ”Vine să rezolve ecuaţia”

ULTIMA ORĂ | Cristi Pustai a semnat şi a fost prezentat la noua sa echipă: ”Vine să rezolve ecuaţia”

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Pustai (56 de ani) este noul antrenor al Gloriei Bistriţa. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clublui.

”Cristian Pustai vine la Bistriţa să rezolve ecuaţia promovării!  Noul tehnician al echipei noastre şi-a început cariera de antrenor în anul 2000 la Chimica Târnăveni, dupa care a semnat cu  Gaz Metan Mediaş - cu care a promovat în Liga I în sezonul 2007–2008 şi s-a calificat în Europa League în 2011.

În 2013 a semnat cu Pandurii Târgu Jiu, devenind antrenorul acestei formaţii, cu care s-a calificat în Europa League în acelaşi an şi cu care a obţinut titlul de vice-campioană. 

A mai antrenat echipele ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, FC Botoşani, Dunărea Călăraşi, Gloria Buzău şi Ceahlaul Piatra Neamţ (cu care a promovat in Liga a 2-a)”,  a notat CS Gloria Bistriţa 2019 Bistriţa Năsăud.

În sezonul trecut, Gloria Bistriţa a ratat promovarea în Liga 2 după un baraj pierdut în faţa Unirii Ungheni. Antrenorul de la acea vreme, Adrian Falub, a fost demis, iar în locul său a fost numit Iosif Rotariu.

Fostul mijlocaş al lui Poli Timişoara a plecat de la gruparea din Năsăud fără să apuce să debuteze din cauza unui conflict cu Bogdan Apostu.

Cristi Pustai va avea drept obiectiv promovarea în Liga 2.

Afla mai multe despre: liga 3cristi pustaigloria bistriţa 

viewscnt
Articole similare