Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cu oferta pe masă, Cosmin Olăroiu a ales între Al Sharjah şi Trabzonspor!

ULTIMA ORĂ | Cu oferta pe masă, Cosmin Olăroiu a ales între Al Sharjah şi Trabzonspor!

Campionate

Comentarii

Cosmin Olăriu (54 de ani) şi-a decis viitorul, după ce turcii de la Trabzonspor l-au ofertat pentru a prelua banca tehnică. Antrenorul român a primit o ofertă tentantă în urmă cu câteva zile, iar acum le-a dat răspunsul final turcilor.

Antrenor cu un CV important în zona Golfului, Cosmin Olăroiu a fost căutat cu o ofertă din Europa, de la Trabzonspor, din Turcia. Clubul din "Ţara Semilunei" l-a dorit pe "Oli" pe bancă, însă se pare că românul are alte planuri pentru cariera sa.

Cosmin Olăroiu, "nu" pentru oferta de la Trabzonspor

Olăroiu a răspuns cu "nu" ofertei primite de la Trabzonspor şi a preferat să-şi continue munca la Al Sharjah, unde se află din noiembrie 2021, scrie site-ul iamsport.ro, care anunţă şi motivul pentru care tehnicianul din România a ales să refuze oferta turcilor.

Este modul în care, mai scrie sursa citată, Cosmin Olăroiu le-a răsplătit încrederea şefilor lui Al Sharjah, care l-au apărat după ce echipa a fost eliminată încă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei. Când a primit oferta, "Oli" le-a spus conducătorilor că va pleca doar dacă ei îşi dau ok-ul, ceea ce nu s-a întâmplat.

Cosmin Olăroiu o antrenează pe Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, din noiembrie 2021 şi a strâns 91 de meciuri cu o medie de 1.84 puncte câştigate pe meci.

  • 2025 este anul în care expiră contractul dintre Cosmin Olăroiu şi Al Sharjah

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuofertatrabzonsporraspunsal sharjah 

viewscnt
Articole similare