You are here:

ULTIMA ORĂ | Daniel Bîrligea, OUT de la CFR Cluj după transferul lui Louis Munteanu!? Anunţul făcut de Cristi Balaj

ULTIMA ORĂ | Daniel Bîrligea, OUT de la CFR Cluj după transferul lui Louis Munteanu!? Anunţul făcut de Cristi Balaj

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a făcut un anunţ de ultim moment în privinţa atacantului Daniel Bîrligea (24 de ani). S-a scris despre o eventuală despărţire a lui de CFR Cluj, mai ales în contextul transferului lui Louis Munteanu.

Balaj a clarificat situaţia în privinţa lui Bîrligea şi a spus că "orice este posibil" în legătură cu transferul. Daniel Bîrligea a fost cu echipa naţională a României la Campionatul European, dar n-a fost în prim-plan.

Cristi Balaj, întrebat dacă Bîrligea pleacă de la CFR Cluj

CFR Cluj lasă deschisă o portiţă pentru plecarea lui Daniel Bîrligea, atacantul care a arătat din ce în ce mai bine la echipa din Gruia. Preşedintele echipei din Gruia a spus că "există o posibilitate să plece, dar deocamdată jucăm din trei în trei zile".

”Orice este posibil. Noi nu ne-am opus niciodată, atâta timp cât au fost transferuri sau propuneri care să fie foarte bune pentru jucător şi pentru club. Niciodată n-am blocat şi suntem clubul care am făcut cele mai multe transferuri în ultima perioadă.

Există o posibilitate să plece, dar depinde şi de el cum evoluează. Perioada de transferuri este deschisă încă, dar deocamdată jucăm din 3 în 3 zile şi este nevoie de jucători de calitate”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

Daniel Bîrligea a jucat cinci meciuri în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de patru ori şi a pasat decisiv o dată.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj daniel birligeadaniel birligea plecare cfr clujcfr cluj plecare daniel birligea 

viewscnt
Articole similare