Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | David De Gea, back in business! Cu ce echipă s-a înţeles

ULTIMA ORĂ | David De Gea, back in business! Cu ce echipă s-a înţeles
Comentarii

Liber de contract după plecarea de la Manchester United, David De Gea (33 de ani) este aproape să semneze cu altă echipă. Plecat din Premier League, "Ţapul" De Gea este aproape să revină în LaLiga, de unde a plecat pe Old Trafford în 2011.

După patru luni în care a stat liber de contract, la finalul înţelegerii cu Manchester United, David De Gea este aproape să revină pe teren. Presa din Spania anunţă că o echipă din LaLiga l-a convins pe portarul spaniol să spună "da" ofertei şi să revină în campionatul ţării natale.

David De Gea, gata să revină în LaLiga, la Betis

Speculaţiile l-au dat, de-a lungul timpului, pe David De Gea la Real Madrid, Bayern Munchen sau chiar în Arabia Saudită, de la plecarea de pe Manchester United, însă portarul spaniol şi-a ales alt destin. Potrivit Eldes Marque, David De Gea şi Betis Sevilla sunt aproape să bată palma pentru un contract pe termen scurt.

Manuel Pellegrini, fostul antrenor al lui Manchester City, îl vrea pe David De Gea pentru a-l înlocui pe Claudio Bravo, portar care a împlinit deja 40 de ani. Astfel, De Gea este la un pas să revină în LaLiga şi să joace la Betis, după ce a îmbrăcat tricoul celor de la Atletico Madrid.

David De Gea a crescut la grupele de juniori ale lui Atletico Madrid şi a fost cumpărat de Manchester United în vara lui 2011 cu 25 de milioane de euro.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui David De Gea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: david de geabetislaligatransfer 

viewscnt
Articole similare