Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | David de Gea, ce trădare! Revenire de senzaţie

ULTIMA ORĂ | David de Gea, ce trădare! Revenire de senzaţie

La Liga

Comentarii

Liber de contract după plecarea de la Manchester United, David de Gea (33 de ani) se pregăteşte de revenirea în fotbalul de top din Europa.

Rămas pe dinafară după ce şi-a terminat contractul cu Manchester United, deşi a avut mai multe oferte importante, David de Gea a intrat pe lista de transferuri a unui club important din Europa, care vrea să-l facă să "trădeze". "Ţapul" a plecat de pe Old Trafford în iulie 2023.

Trădează "Ţapul" De Gea? Ofertă de ultim moment pentru portarul spaniol

Potrivit jurnalistului Ekrem Konur, Barcelona îl are pe lista de transferuri pe David de Gea, portarul aflat în acest moment liber de contract după ce a fost împins să plece de la Manchester United de Erik ten Hag, care l-a preferat pe Andre Onana în detrimentul prelungirii contractului său.

Se pare că Barcelona, care îi caută dublură lui Marc-Andre ter Stegen, este să-i ofere lui De Gea un contract pe un an plus încă unul. Rămâne de văzut dacă părţile vor ajunge la un acord, având în vedere că Ter Stegen este titular indiscutabil pe Camp Nou şi este unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Astfel, după ce a jucat la Atletico Madrid, spaniolul poate trăda echipa madrilenă şi să semneze cu rivala catalană.

De când e liber de contract, David De Gea a atras interesul mai multor cluburi importante din Premier League, Serie A, MLS şi Arabia Saudită. Totuşi, portarul n-a acceptat niciuna dintre ofertele pe care le-a avut în perioada de mercato de la începutul lui 2024 şi este, în continuare, fără angajament.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui David de Gea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: david de geatransferofertabarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare