Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Deco începe treaba: 3 mutări-bombă la care lucrează noul director sportiv al Barcelonei

ULTIMA ORĂ | Deco începe treaba: 3 mutări-bombă la care lucrează noul director sportiv al Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Deco (45 de ani), numit director sportiv la Barcelona după a jucat pentru catalani şi, recent, a făcut parte din stafful administrativ al lui Joan Laporta, pregăteşte transferuri importante pentru echipa de pe Camp Nou.

Barcelona a anunţat, miercuri, într-un comunicat oficial numirea lui Deco în funcţia de director sportiv al clubului, iar presa din Spania a aflat transferurile pe care le pregăteşte portughezul.

Lista de transferuri a lui Deco la Barcelona: 3 nume importante, pe lista catalanilor

Potrivit site-ului fichajes.net, Deco vrea să-şi pună amprenta pe ce a mai rămas din perioada de transferuri a Barcelonei şi pregăteşte trei mutări importante, alături de Mateu Alemany şi Xavi, antrenorul echipei. Sursa citată, care preia o informaţie a El Chiringuito, scrie despre numele aflate pe lista catalanilor.

Xavi îl cere cu insistenţă pe Joao Cancelo, fundaşul dreapta al lui Manchester City, care la rândul său îşi doreşte să se transfere pe Camp Nou. Deco lucrează din greu la finalizarea cu succes a conaţionalului său în tricoul Barcelonei! Mai mult, se pare că un alt portughez a devenit o variantă pentru Barcelona, în afara lui Cancelo.

După ratarea transferului lui Neymar, Barcelona îl are pe listă pe Joao Felix, care s-a oferit să semneze cu Barcelona şi să fie cumpărat de la Atletico Madrid. Al treilea nume de pe lista lui Deco este mijlocaşul argentinianul Giovani Lo Celso, mijlocaşul lui Tottenham, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Villarreal.

Afla mai multe despre: barcelonatransferuridecolaliga 

viewscnt
Articole similare