Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dembele şi acum el. Încă o plecare de la Barcelona: catalanii încasează 15 milioane de euro!

ULTIMA ORĂ | Dembele şi acum el. Încă o plecare de la Barcelona: catalanii încasează 15 milioane de euro!

FC Barcelona

Comentarii

Plecarea lui Ousmane Dembele (26 de ani) la PSG nu va fi singura pe care Barcelona o va înregistrat în următoarele zile. Franck Kessie (26 de ani), adus gratis de la AC Milan în vara trecută, va pleca la rândul său de la echipa de pe Camp Nou.

Venit gratis, liber de contract, de la AC Milan la Barcelona, Franck Kessie va pleca în următoarele zile de pe Camp Nou după ce s-a înţeles cu Al Ahli pentru un transfer în fotbalul din Arabia Saudită. Mijlocaşul ivorian va părăsi, astfel, Europa.

Franck Kessie pleacă de la Barcelona. Acord cu Al Ahli pentru transferul în Arabia Saudită

Deşi a avut oferte de la Inter sau Juventus, Franck Kessie a ales să dea curs banilor din Arabia Saudită şi să plece de la Barcelona în zona Golfului. Fabrizio Romano a anunţat, joi, că mutarea lui Kessie la Al Ahli este făcută şi urmează anunţul oficial.

Barcelona va încasa 15 milioane de euro pentru fotbalistul adus gratis, iar Franck Kessie urmează să semneze un contract pe 3 ani şi să încaseze un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon la echipa din Arabia Saudită, unde va fi coleg cu Riyad Mahrez (Manchester City), Allan Saint-Maximin (Newcastle), Edouard Mendy (Chelsea) sau Roberto Firmino (Liverpool).

Franck Kessie a strâns 43 de meciuri (1.797 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la FC Barcelona, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat trei pase de gol.

Afla mai multe despre: barcelonafranck kessietransferal ahli 

viewscnt
Articole similare