Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Denis Alibec, ofertă de un milion de dolari!

ULTIMA ORĂ | Denis Alibec, ofertă de un milion de dolari!

Farul Constanța

Comentarii

Farul se pregăteşte de returul cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, dar Gică Hagi (58 de ani) primeşte o veste proastă.

Cel mai important jucător al Farului, Denis Alibec (32 de ani), este tentat cu o ofertă importantă de la o echipă care e gata să-i pună un sac de bani pe masă.

Denis Alibec a primit o ofertă de un milion de dolari din Arabia Saudită

Denis Alibec, atacantul golgheter al Farului, declarat cel mai bun fotbalist al sezonului trecut, poate pleca de la echipa din Constanţa.

Gică Hagi poate rămâne fără cel mai important fotbalist din lot, Denis Alibec, care - conform ProSport -, a primit o ofertă importantă de transfer. Concret, atacantul are, se pare, o ofertă greu de refuzat pe masă: o echipă din Arabia Saudită e gata să-i ofere un milion de dolari pentru a semna!

Denis Alibec nu a răspuns, încă, ofertei primite din zona Golfului şi vrea să rămână la Farul pentru a ajuta echipa lui Gică Hagi să ajungă în grupele cupelor europene, apoi va lua o decizie în privinţa viitorului său, mai scrie sursa citată. Atacantul poate pleca liber de contract de la Farul dacă primeşte o ofertă care-l mulţumeşte.

Declarat cel mai bun fotbalist din Superligă în sezonul trecut, Denis Alibec a marcat 14 goluri şi a livrat opt pase decisive în 31 de meciuri (2.545 de minute) în toate competiţiile cu Farul.

Afla mai multe despre: denis alibecofertafarultransfer 

viewscnt
Articole similare