Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, în pericol să nu se joace nici la Chiajna! "Să nu mai vină deloc!"

ULTIMA ORĂ | Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, în pericol să nu se joace nici la Chiajna! "Să nu mai vină deloc!"

Fotbal intern

Comentarii

Conducerea clubului CSA Steaua anunţase ieri că meciul cu Academia Rapid, programat în luna aprilie, se va juca pe arena din Chiajna, însă conducerea ilfovenilor nu pare dispusă de a-şi oferi spre închiriere stadionul.

"Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc.

Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea şi cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la Steaua să nu mai vină deloc la noi la Chiajna să joace acest meci cu Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic.

Nu i-am chemat noi pe cei de la CSA Steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre Steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca Steaua să nu mai vină la noi", a spus Cristi Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, pentru fanatik.ro

După aflarea veştii de ieri, Peluza SUD a anunţat că nu se va prezenta la partidă pentru a-şi susţine favoriţii dacă meciul are loc la Chiajna, fanii dorindu-şi o confruntare pe Arena Naţională sau la Ploieşti. 

Afla mai multe despre: cristi tanasesteauaacademia rapidliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare