You are here:

ULTIMA ORĂ | Dorit de Farul şi Dinamo, Alexi Pitu s-a decis! Unde vrea să joace

ULTIMA ORĂ | Dorit de Farul şi Dinamo, Alexi Pitu s-a decis! Unde vrea să joace

Fotbal intern

Comentarii

Alexi Pitu (22 de ani), fotbalist rămas liber de contract după ce Bordeaux, clubul său, a intrat în faliment şi-a decis viitorul.

Farul şi Dinamo au fost interesate de transferul lui Alexi Pitu liber de contract, după ce Bordeaux a intrat în faliment, însă cele două cluburi s-au ales cu un "nu" din partea tânărului fotbalist român crescut în academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Două posibile destinaţii pentru Alexi Pitu, rămas liber de contract după falimentul lui Bordeaux

Se pare că Alexi Pitu are alte planuri pentru viitorul său. El îşi doreşte să rămână în străinătate. Există şi variante pentru Pitu. Potrivit Sport.ro, echipe din Turcia şi zona arabă sunt interesate de serviciile lui Alexi Pitu.

Românul va avea, cu siguranţă, un salariu important dacă se va transfera în una din cele două destinaţii posibile. Rămâne de văzut ce decizie va lua Alexi Pitu, după ce le-a spus "nu" lui Dinamo şi Farului.

Alexi Pitu a ajuns la Girondins de Bordeaux în iarna anului trecut, atunci când francezii i-au plătit clubului Farul Constanţa nu mai puţin de două milioane de euro. Pitu mai avea contract cu clubul din Ligue 2 până în 2027.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexi pitutransferarabiaturciaviitor 

viewscnt
Articole similare