Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | E gata! Jucătorul a semnat cu Barcelona! Clubul a făcut anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | E gata! Jucătorul a semnat cu Barcelona! Clubul a făcut anunţul oficialgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat că a ajuns la un acord cu Oscar Mingueza pentru prelungirea contractului cu echipa antrenată de Ronald Koeman.

Fundaşul Oscar Mingueza rămâne la FC Barcelona! Jucătorul crescut de gruparea de pe Camp Nou pare că i-a convins pe oficialii clubului şi a semnat astfel prelungirea contractului până pe 30 iunie 2023, desigur, în alte condiţii financiare.

Clubul blaugrana a anunţat pe site-ul său oficial mutarea, confirmând astfel că prelungirea acordului cu Mingueza este una dintre mutările importante ale sezonului şi, totodată, încă una dintre cărămizile puse de preşedintele Laporta la baza noului proiect sportiv care se conturează pe Camp Nou.

În vârstă de 21 de ani, Oscar a început fotbalul la Barcelona, dar la prima echipă a ajuns abia anul trecut. A jucat la toate categoriile de juniori ale clubului, iar din 2018 a făcut saltul spre Barca B, echipa secundă a catalanilor.

Abia în acest sezon, Mingueza a devenit titular la Barca, reuşind să adune 35 de meciuri şi să marcheze de două ori, inclusiv în El Clasico. Un fundaş nu foarte înalt, dar sigur şi eficient, Mingueza este unul dintre jucătorii pe care Ronald Koeman a pariat cu încredere în acest sezon. În ultimele trei sezoane a jucat pentru Barca B, unde a fost unul dintre liderii echipei.

Este câştigător al UEFA Youth League cu Barca, în stagiunea 2017-2018, iar în acest sezon şi-a trecut în palmares primul trofeu alături de echipa mare: Cupa Spaniei, după 4-0 cu Athletic Bilbao, în direct la Telekom Sport.

Sora sa mai mică, Ariadna joacă de asemenea fotbal şi şi-a făcut debutul pe 6 martie 2021 la echipa de fotbal feminin a Barcelonei. Mingueza este cotat în acest moment la 10 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: oscar minguezabarcelona 

viewscnt
Articole similare