Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Eugen Neagoe, back in business! O echipă din Superligă, gata să-l instaleze pe "Geană" pe banca tehnică

ULTIMA ORĂ | Eugen Neagoe, back in business! O echipă din Superligă, gata să-l instaleze pe "Geană" pe banca tehnică

Superliga

Comentarii

Plecat de la Universitatea Craiova după un egal cu Oţelul, 0-0 pe teren propriu, Eugen Neagoe nu stă mult timp fără echipă. La doar câteva ore de la despărţirea de olteni, "Geană" are deja o ofertă care l-ar readuce în Superliga României.

Eugen Neagoe este dorit în Superliga României de U Cluj, echipă care îl are antrenor pe Toni Petrea, fostul tehnician de la FCSB şi Chindia Târgovişte. Postul lui Petrea e în pericol după ce a apărut oportunitatea cu Neagoe pentru clujeni, dar şi după rezultatele înregistrate în primele două etape.

Eugen Neagoe, back in business! U Cluj, gata să-l dea afară pe Toni Petrea pentru întoarcerea lui "Geană"

Conducerea lui U Cluj îl vrea din nou pe Eugen Neagoe pe bancă, scrie gsp.ro, după ce antrenorul a plecat cu scandal de pe banca echipei la Universitatea Craiova. Având în vedere lotul, pretenţiile au crescut la Cluj-Napoca şi se doreşte înlocuirea lui Toni Petrea cu Neagoe, după un egal (1-1 cu Petrolul) şi o înfrângere (0-3 cu Rapid) în primele două etape ale noului sezon de Superligă.

U Cluj a făcut mai multe transferuri importante, cel puţin ca nume, în această perioadă de mercato: Radoslav Dimitrov, Andrei Miron, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu, Mihai Bordeianu sau Daniel Popa au ajuns în această vară pe Cluj Arena, pe lângă experimentaţii Dan Nistor sau Alexandru Chipciu aflaţi deja în lot.

Afla mai multe despre: eugen neagoeeugen neagoe universitatea clujeugen neagoe craiovaeugen neagoe oferta superliga 

viewscnt
Articole similare