Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB primeşte şi veşti bune. Anunţul momentului înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova!

ULTIMA ORĂ | FCSB primeşte şi veşti bune. Anunţul momentului înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova!

FCSB

Comentarii

Decimată pentru meciul cu Universitatea Craiova, care se va juca pe Stadionul Steaua, FCSB primeşte şi veşti bune. Doi jucători accidentaţi au ieşit de la infirmerie, iar antrenorii Mihai Pintilii şi Elias Charalambous se pot baza pe ei în derby-ul cu oltenii.

FCSB a primit o veste bună cu doar o zi înaintea meciului cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45 în Superliga României, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Infirmeria FCSB se goleşte: Adrian Şut şi Alex Băluţă, apţi pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Deşi a plecat decimată de la Arad, după înfrângerea cu UTA, FCSB primeşte şi veşti bune. Fără Chiricheş, accidentat, fără Coman şi Pantea - suspendaţi, FCSB va avea la dispoziţie doi jucători pe care nu i-a putut utiliza în deplasarea de la Arad.

Este vorba despre Adrian Şut (24 de ani) şi Alexandru Băluţă (29 de ani), care s-au recuperat după accidentările suferite şi pot fi utiliazaţi în partida cu Universitatea Craiova, conform Fanatik, care anunţă că fotbaliştii au ieşit din infirmerie.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, FCSB se află pe primul loc cu un punct avans faţă de olteni, care ocupă locul al doilea, dar şi cu un un meci mai puţin disputat. Restaţa cu Hermannstadt, amânată pentru că FCSB a fost implicată în preliminariile Conference League şi şi-a odihnit jucătorii înaintea returului cu Nordsjaelland.

  • Echipa probabilă a FCSB în meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu - Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Afla mai multe despre: fcsb adrian sutfcsb alexandru balutafcsb universitatea craiovafcsb superliga 

viewscnt
Articole similare