Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB şi FRF se judecă la TAS. Răzvan Burleanu: ”Vom avea sprijinul UEFA!”

ULTIMA ORĂ | FCSB şi FRF se judecă la TAS. Răzvan Burleanu: ”Vom avea sprijinul UEFA!”

FCSB

Comentarii

Din sezonul viitor, toate echipele din Liga 1 ar trebui să aibă formaţii feminine U15, iar din 2022 ar trebui să înscrie echipe în campionatul de seniori.

Becali, care s-a exprimat şi întrecut împotriva acestei idei, a declarat că FRF nu poate impune cluburilor să investească în acest domeniu şi că va refuza să se supună acestui regulament.

Preşedintele Răzvan Burleanu a reacţionat astăzi şi a anunţat că Federaţia Română de Fotbal contează şi pe sprijinul UEFA în disputa cu FCSB: ”Ne vom apăra şi vom câştiga. Vom avea şi sprijinul UEFA. Dacă am trece prin Adunarea Generală, am ajunge sa blocam activitate. Cheltuielile de transport şi cazare pentru echipa de fotbal feminin sunt plătit de FRF, ei trebuie doar sa plătească un antrenor” a explicat preşedintele Burleanu.

La începutul lunii iulie, Becali ataca dur decizia FRF: ”Nu poate să-mi impuna nimeni ce să fac cu societatea mea comerciala. Sunt banii mei, nu vreau sa fac. Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o sa ma duc acum sa ma uit la fotbal de femei. Nu-mi place! Orice hotarâre a Comitetului Executiv e supusa legii. Trebuia întai consultata Liga! Argăseala are spiritul patronului, nu este sclav. Are spiritul stăpânului. E normal să execute ordinul stapanului. Au făcut-o pe ascuns. Nu mai pot sa faca ce vor. Ce pot sa faca cei de la FRF dacă 10 cluburi nu fac echipa de fotbal feminin? Mie imi convine regula de sub 21, dar nici pe asta nu trebuia s-o puna”

Real Madrid şi-a făcut recent echipă de fotbal feminin

În timp ce Barcelona are deja o echipă de fotbal feminin la nivel înalt, la fel şi alte echipe mari precum AC Milan, Liverpool, Chelsea, United, PSG, Atletico Madrid, Lyon, Real Madrid a luat decizia ca din acest an să cumpere nou promvoata CD Tacon pe care o va transforma în echipa sa de fotbal feminin.

Real a trecut deja la treabă şi a adus primele ”Galactice”. Kosovare Asllani este prima fotbalistă pe care a transfert-o Real Madrid de la înfiinţarea echipei de fotbal feminin.
 

Afla mai multe despre: gigi becalirazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare