Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB transferă încă un jucător de la Botoşani: "Becali îl va lua în iarnă"

ULTIMA ORĂ | FCSB transferă încă un jucător de la Botoşani: "Becali îl va lua în iarnă"

Fotbal

Comentarii

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, vrea să îl transfere pe mijlocaşul francez Hervin Ongenda, de la FC Botoşani, informează ProSport.

Anunţul este surprinzător, în contextul în care patronului vicecampioanei l-a desfiinţat pe fotbalistului Botoşaniului, după meciul direct din campionat, spunând că echipa moldavă evoluează în "inferioritate numerică" atunci când Ongenda se află pe teren.

"Joacă doar la cacealma, l-aţi mai văzut vreodată că face astfel de afirmaţii despre un jucător advers... Fără avea o ţintă clară!? Becali îl va lua pe Ongenda în perioada de transferuri de iarnă, îl place foarte mult pe jucătorul de la Botoşani', a spus, pentru ProSport, o sursă demnă de încredere din fotbalul românesc.

În vârstă de 23 de ani, Hervin Ongenda joacă la Botoşani din această vară, iar până în prezent a reuşit să înscrie un gol, în cele şase apariţii. 

Mijlocaşul francez s-a format la Paris Saint-Germain şi a strâns 16 meciuri, două goluri şi trei assist-uri la echipa de seniori a clubului, după care a mai jucat la Bastia, Zwole şi Real Murcia. Ongenda ar fi al patrulea jucător transferat de FCSB de la FC Botoşani, după Olimpiu Moruţan, Mihai Roman şi Cătălin Golofca, cel din urmă întorcându-se la formaţia moldavă după doar jumătate de sezon.

Afla mai multe despre: ongendafcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare