Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB, veste excelentă: se goleşte infirmeria!

ULTIMA ORĂ | FCSB, veste excelentă: se goleşte infirmeria!

FCSB

Comentarii

Infirmeria FCSB se goleşte, încet, dar sigur. După ce l-a recuperat pe Vlad Chiricheş (34 de ani), care a fost în lot la meciul pierdut împotriva Rapidului (0-4, pe Arena Naţională), un alt jucător se pregăteşte să revină la dispoziţia antrenorilor Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Este vorba despre Denis Haruţ (24 de ani), fundaşul central cumpărat de la FC Botoşani cu aproximativ 700.000 de euro, care s-a accidentat în cantonamentul de iarnă pe care l-au efectuat "roş-albaştri". Deşi a început sezonul ca titular, Haruţ a fost trecut pe banca de rezerve.

Denis Haruţ iese din infirmeria FCSB şi revine la antrenamente!

Denis Haruţ se pregăteşte să iasă din infimerie şi să poată fi utilizat din nou de FCSB, scrie spotmedia.ro, care anunţă că după pauza pentru meciurile echipei naţionale din luna martie fundaşul va fi din nou în lot, sub comanda lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Denis Haruţ a disputat ultimul meci pentru FCSB în decembrie 2023, pe terenul lui Poli Iaşi. În acest sezon are opt meciuri în campionat pentru gruparea roş-albastră, fiind o soluţie de rezervă pentru postul de fundaş central, fără gol sau pasă de gol în dreptul numelui său.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis harutfcsbaccidentaresuperliga 

viewscnt
Articole similare