Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Fotbalist "world-class", ţinta numărul 1 a Barcelonei pentru 2024: "Principalul obiectiv"

ULTIMA ORĂ | Fotbalist "world-class", ţinta numărul 1 a Barcelonei pentru 2024: "Principalul obiectiv"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a stabilit ţinta numărul 1 pentru vara lui 2024, o perioadă de transferuri în care Xavi îşi doreşte întăriri serioase. Catalanii au pus ochii pe un jucător important de la o rivală din Europa, cu care vor să înlocuiască o piesă grea.

Joan Laporta, Xavi şi conducerea Barcelonei caută soluţii pentru întărirea echipei, iar vara lui 2024 se anunţă una importantă pentru catalani. În încercarea de a-l înlocui pe Sergio Busquets, plecat liber de contract la Inter Miami în vară, conducerea clubului blaugrana a pus ochii pe un fotbalist "world-class".

Barcelona nu renunţă: îl vrea pe Kimmich în 2024, cu un an înainte să-i expire contractul cu Bayern

Este vorba despre Joshua Kimmich (28 de ani), mijlocaşul celor de la Bayern Munchen, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipă. Presa din Spania scrie că Barcelona îl are în capul listei de transferuri pe Kimmich, fotbalist care şi-a declarat public admiraţia pentru fotbalsitul Xavi, acum antrenor pe Camp Nou.

Mai mult, se pare că Joshua Kimmich ar fi gata să forţeze transferul la Barcelona dacă este nevoie, având în vedere că este deschis mutării pe Camp Nou, unde l-ar urma pe Robert Lewandowski. Rămâne de văzut, însă, dacă Barcelona va avea banii necesari pentru o astfel de mutare.

Ţinând cont de faptul că mijlocaşul german mai are contract cu Bayern până în vara lui 2025, catalanii ar putea încerca să-l ia "la reducere" cu un an înainte de expirarea înţelegerii pe Allianz Arena.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joshua Kimmich în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferjoshua kimmichbayern 

viewscnt
Articole similare