Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Galatasaray, hotărâre definitivă în privinţa lui Moruţan şi Cicâldău. Anunţul făcut de şefi

ULTIMA ORĂ | Galatasaray, hotărâre definitivă în privinţa lui Moruţan şi Cicâldău. Anunţul făcut de şefi

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) va reveni la Galatasaray după împrumutul la Pisa, în Serie B din Italia, unde a avut evoluţii bune.

Galatasaray l-a trimis împrumut pe Olimpiu Moruţan, pe care a plătit 3,5 milioane de euro celor de la FCSB, la Pisa în Italia. Fotbalistul român s-a făcut remarcat prin randament, iar Pisa a negociat cu Galatasaray eventualitatea transferului definitiv al românului.

Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Moruţan şi Cicâldău

Totuşi, turcii n-au fost de acord să scadă suma de transfer definitiv sub 5,5 milioane de euro, clauza de cumpărare trecută în contract, astfel că Pisa s-a retras de la negocieri. Prin vocea preşedintelui, Dursun Ozbek, Galatasaray a anunţat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan.

Acesta se va întoarce la Galatasaray şi, în funcţie de ce se întâmplă în mercato, ar putea rămâne în continuare la campioana Turciei: "Nu a venit nicio propunere din partea clubului Pisa pentru Olimpiu Moruţan. Toţi jucătorii împrumutaţi vor reveni. Nu a fost activată nicio opţiune de cumpărare pentru jucătorii împrumutaţi", a anunţat Dursun Ozbek, conform Milliyet.

Olimpiu Moruţan a marcat şase goluri şi a livrat opt pase de gol în sezonul petrecut la Pisa, în Serie B.



De asemenea, la Galatasaray va reveni, conform anunţului lui Dursun Ozbek, şi Alexandru Ciâldău (26 de ani) din împrumutul de la Al Ittihad Kalba.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutan galatasarayalexandru cicaldau galatasaraygalatasaray morutangalatasaray cicaldau 

viewscnt
Articole similare