You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a plătit 900.000 de euro şi a "închis" transferul: "Gata!"

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a plătit 900.000 de euro şi a "închis" transferul: "Gata!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a anunţat că a plătit toţi banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu (26 de ani) de la Sepsi.

Transferat în vară, după ce Becali a fost de acord să plătească peste un milion de euro celor de la Sepsi, Marius Ştefănescu a fost un adevărat motiv de zâzanie între FCSB şi echipa din Sfântu Gheorghe, din cauza banilor.

Gigi Becali a plătit toţi banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu: "Cui am dat eu ţepe?"

Laszlo Dioszegi a acuzat de mai multe ori că FCSB a întârziat plata şi că, încă, nu achitase toţi banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu. Gigi Becali a anunţat, însă, că a plătit şi restul banilor şi a "închis" transferul.

Omul de afaceri din Pipera s-a apărat şi a spus că n-a dat ţeapă nimănui în fotbalul românesc.

„Nu ştiu ce a vorbit Dioszegi, dar eu vă anunţ că azi (n.r. - luni) i-am dat toţi banii pentru Ştefănescu şi am închis-o cu el. Nu mai am să îi dau niciun ban. Voi aşa mă ştiţi pe mine? Cui i-am dat eu ţepe? Câţi bani au încasat patronii ăştia de prin fotbalul românesc de la mine?

Aveam şi noi nişte calcule făcute, aveam şi noi nişte bani de încasat, dar i-am dat omului toţi banii şi cu asta, basta! Nu vreau să mai aud că Dioszegi se plânge că nu i-am făcut plata integral. Gata, azi i-am plătit toţi banii!”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Becali a scos din buzunar încă 900.000 de euro, astfel că suma de transfer pentru Marius Ştefănescu a ajuns la 1,6 milioane de euro, cu tot cu TVA.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferbanisepsimarius stefanescufcsb 

viewscnt
Articole similare