Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Chipciu la FCSB: "E problema lui"

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Chipciu la FCSB: "E problema lui"

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu (35 de ani) este unul dintre numele de pe lista de transferuri a FCSB. Gigi Becali are nevoie de experienţa lui Chipciu pentru meciurile din cupele europene şi a venit cu ultimele detalii despre posibila mutare a fostului şeptar al "roş-albaştrilor".

După ce a ratat transferurile lui Louis Munteanu (21 de ani) şi Denis Alibec (33 de ani), FCSB s-a orientat către Daniel Popa pentru postul de atacant, dar mai vrea un fotbalist de la U Cluj. Este vorba despre Alexandru Chipciu, veteranul "Şepcilor roşii".

Chipciu, aşteptat la FCSB, dar liber de contract: "Nu poţi da bani pe un jucător de 35 de ani"

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit ultimele detalii despre starea mutării şi a spus că n-are de gând să plătească pentru transferul lui Chipciu, pe care îl consideră prea în vârstă ca să scoată bani din conturi şi să-i achite celor de la U Cluj.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Becali a transmis că singura modelitate ca Alexandru Chipciu să ajungă la FCSB în această vară e aceea să-i convingă pe şefii lui U Cluj să-l lase liber de contract: „Chipciu el trebuie să rezolve, nu eu. El trebuie să rezolve, să-l lase ăia să plece. Să dai bani pe jucători de (n.r. - 35 de ani) 34 de ani? Nu poţi să dai. E problema lui”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FC Braşov, Forex Braşov, CF Brăila, FCSB, CFR Cluj şi ”U” Cluj sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Alexandru Chipciu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cele mai multe apariţii le-a bifat la FCSB, 169, unde a reuşit să-şi treacă în cont 34 de goluri şi să paseze decisiv în 38 de situaţii, în aproape 13.500 de minute petrecute în echipamentul formaţiei "roş-albastre", noua campioană a României.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru chipciutransferfcsbgigi becalichipciu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare