Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali plăteşte un milion de euro pentru jucătorul dorit la FCSB

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali plăteşte un milion de euro pentru jucătorul dorit la FCSB

FCSB

Comentarii

Transferul lui Marius Ştefănescu (24 de ani), fotbalistul lui Sepsi, este o luptă între FCSB şi Rapid. Cele două cluburi rivale din Bucureşti îl pe atacantul lateral, iar Gigi Becali e decis să nu-l scape, aşa cum s-a întâmplat cu Andrei Borza.

În ciuda anunţului ferm al lui Gigi Becali în privinţa sumei de transfer oferite penru Marius Ştefănescu, 700.000 de euro, se pare că omul de afaceri din Pipera este gata să pluseze pentru a-i lua faţa lui Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid.

Gigi Becali, gata să plătească un milion de euro pentru transferul lui Marius Stefănescu

În urmă cu o zi, marţi, 29 august, Gigi Becali a anunţat ferm că n-are de gând să achite mai mult de 700.000 de euro pentru a-l lua pe Marius Ştefănescu de la Sepsi. Se pare, însă, că omul de afaceri are alte planuri faţă de cele anunţate public.

Potrivit ProSport, Gigi Becali e gata să achite un milion de euro pentru transferul lui Ştefănescu, pe care vrea să-l convingă să semneze înaintea Rapidului, club rival din Bucureşti care îl are, la rândul său, pe lista de transferuri pe internaţionalul român.

Anunţul făcut în conferinţa ad-hoc de la palatul din Aleea Alexandru a fost doar o strategie de adormirea adversarului, a lui Dan Şucu, mai scrie sursa citată. Rapid îl vrea şi ea pe Marius Ştefănescu, cel mai important jucător al momentului la Sepsi.

În plus faţă de milionul de euro, FCSB e gata să cedeze şi un procent dintr-o eventuală revânzare a lui Marius Ştefănescu pe o sumă importantă de bani.

Afla mai multe despre: fcsb transfer marius stefanescufcsb marius stefanescugigi becali transfer marius stefanescu 

viewscnt
Articole similare