You are here:

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi, capăt de drum la Rangers! Anunţul momentului: e OUT!

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi, capăt de drum la Rangers! Anunţul momentului: e OUT!

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a primit o veste importantă. Internaţionalul român, aflat sub contract cu Rangers până în 2026, trebuie să-şi caute echipă în această perioadă de mercato, deoarece nu mai este dorit de clubul de pe Ibrox Park.

Presa din Scoţia a aflat informaţii importante despre viitorul lui Ianis Hagi. Se pare că, deşi mai are contract, nu mai este dorit de şefii clubului şi nici antrenorul lui Rangers. Scoţienii susţin că românul a primit o veste importantă din partea conducerii.

Şefii lui Rangers au decis: Ianis Hagi, OUT!

Hagi Jr. a fost înştiinţat să-şi caute echipă, anunţă Football Insider, care menţionează faptul că românul nu este singurul jucător căruia i s-a transmis să-şi caute un nou club în această vară, undeva unde să poată evolua atât cât îşi doreşte.

Potrivit sursei citate, alături de Ianis Hagi, Alex Lowry şi Adam Devine au fost, de asemenea, informaţi că trebuie să-şi caute alte angajamente pentru că nu mai pot continua la echipa de pe Ibrox Park. Rangers este gata să-i vândă pe toţi trei pentru a face rost de bani.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves, în LaLiga, dar n-a jucat atât de mult pe cât şi-ar fi dorit. Mijlocaşul român a fost transferat de Rangers în vara lui 2020, după ce iniţial fusese împrumutat, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagirangersdeciziefinalaplecaretransfer 

viewscnt
Articole similare