You are here:

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi la Rapid!? Giovanni Becali a dat răspunsul

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi la Rapid!? Giovanni Becali a dat răspunsul

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) este una dintre marile dorinţe ale Rapidului pe piaţa transferurilor în această vară. Giuleştenii caută întăriri pentru a se putea lupta la titlu în Superligă şi au pus ochii pe Ianis, care trece printr-o situaţie grea la Rangers.

Tras pe linie moartă la Rangers, Ianis Hagi a intrat pe lista de transferuri a Rapidului. Dan Şucu a confirmat interesul echipei "alb-vişinii" pentru transferul lui Hagi Jr., iar agentul jucătorului a fost întrebat despre şansele de transfer.

Giovanni Becali, despre tansferul lui Ianis Hagi la Rapid: "Ar fi o afacere bună"

Giovanni Becali, agentul lui Ianis Hagi, a spus că, pentru Rapid, "ar fi o afacere bună" transferul lui Ianis Hagi. În privinţa şanselor de reuşită ale transferului, Becali s-a remuzat să spună că orice e posibil în fotbal.

Având în vedere situaţia grea de la Rangers, unde nu mai este dorit deşi mai are contract până în vara lui 2026, Ianis Hagi şi-ar putea revitaliza cariera la Rapid. Ar avea parte de minute şi continuitate pentru a ajunge la o formă bună.

"(n.r. – ar putea ajunge Ianis Hagi la Rapid?) În fotbal e posibil orice, dar mai multe n-aş putea spune. Din punctul de vedere al Rapidului, ar fi o afacere bună. Din punctul de vedere al jucătorului, ar fi o întoarcere de unde a plecat", a declarat Giovanni Becali, conform sportpesurse.ro.

"Factorul" Gică Hagi va avea un cuvânt greu de spus în privinţa transferului lui Ianis la Rapid, având în vedere că fiul său ar putea ajunge la una dintre rivalele Farului: "(n.r. – Gică Hagi ar fi de acord cu acest transfer?) Asta nu pot să ştiu, ar trebui să-l întrebaţi pe Gică", a declarat Ioan Becali, potrivit sursei citate.

Afla mai multe despre: rapidtransferianis hagigiovanni becalirangers 

viewscnt
Articole similare