You are here:

ULTIMA ORĂ | Iminent! Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi se transferă într-un alt campionat de top

ULTIMA ORĂ | Iminent! Ionuţ Radu pleacă de la Inter şi se transferă într-un alt campionat de top

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (27 de ani) se pregăteşte de plecare de la Inter, campioana Italiei, unde nu are loc să primească minutele pe care le doreşte. Portarul român nu mai este dorit la "nerazzurri", dar nu duce lipsă de oferte.

Contractul lui Ionuţ Radu cu Inter expiră în vara lui 2025, dar italienii vor să îl cedeze de pe acum pe portar, pentru a nu-l pierde gratis. Din fericire, chiar dacă n-a jucat prea mult, Radu nu duce lipsă de oferte, iar transferul său este iminent.

Ionuţ Radu şi-a găsit echipă şi pleacă de la Inter

Inter vrea să scape cu orice preţ de fotbalistul român, iar acesta a luat decizia finală. Potrivit italienilor de la Tuttosport, citaţi de FansNerazzurri, goalkeeper-ul de 27 de ani a ales unde vrea să îşi continue cariera.

La Nantes, în Ligue 1, unde îi va călca pe urme lui Ciprian Tătăruşanu. Ionuţ Radu a mai evoluat în Franţa pentru Auxerre, între ianuarie şi iunie 2023 la Auxerre, echipă alături de care a retrogradat în Ligue 2, iar acum vrea să-şi încerce din nou norocul în Hexagon.

Inter l-a transferat pe Ionuţ Radu în 2013, de la Dinamo, dar portarul român n-a avut şansa să joace prea mult pentru echipa de pe "Giuseppe Meazza". A tot fost împrumutat, la Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre şi Bournemouth.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
     

Afla mai multe despre: ionut radutransferligue 1interplecarenantes 

viewscnt
Articole similare