Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Italienii anunţă că transferul lui Dennis Man la Parma s-a făcut! Reacţia lui Gigi Becali: "Duceţi-vă să-l vedeţi!"

ULTIMA ORĂ | Italienii anunţă că transferul lui Dennis Man la Parma s-a făcut! Reacţia lui Gigi Becali: "Duceţi-vă să-l vedeţi!"

FCSB

Comentarii

Transferul lui Dennis Man la Parma, în Serie A, s-a făcut. Italienii anunţă că "operaţiunea Man" e gata, iar fotbalistul român va juca pe "Ennio Tardini" în acest sezon din campionatul Italiei.

FCSB s-a înţeles cu Parma pentru transferul lui Dennis Man, iar Gigi Becali va încasa 13 milioane de euro acum, plus două milioane de euro sub formă de bonusuri. Cel mai bun fotbalist român din 2020 va încasa un salariu de 900.000 de euro pe an la Parma, formaţia la care va fi coleg cu Valentin Mihăilă, fostul jucător al U Craiova. Man va semna un contract pe cinci ani, conform gsp.ro.

Italianul Alfredo Pedulla, jurnalist la SportItalia, a anunţat că Man e acontat de Parma: "Operaţiunea Man la Parma e gata!”. Pedulla susţine că se va trece curând la semnarea actelor oficiale.

Gigi Becali a vorbit şi el despre transferul lui Man la Parma, dar a făcut o declaraţie misterioasă: "Duceţi-vă duminică la Parma să-l vedeţi pe Man!", a spus Becali, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: dennis mantransferparmagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare