Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Joan Laporta, anunţ despre revenirea lui Leo Messi la Barcelona

ULTIMA ORĂ | Joan Laporta, anunţ despre revenirea lui Leo Messi la Barcelona

Lionel Messi

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a clarificat posibila revenire a lui Leo Messi (36 de ani) pe Camp Nou în ianuarie 2024, sub formă de împrumut. La finalul lunii octombrie, Inter Miami termină sezonul în MLS, însă se pare că argentinianul nu are nicio şansă să revină.

Revenirea lui Leo Messi la Barcelona, sub formă de împrumut, n-are nicio şansă de realizare. Joan Laporta, omul care conduce destinele clubului blaugrana, a făcut un anun lămuritor despre posibila întoarcere a lui Messi - chiar şi pentru o scurtă perioadă - în tricoul echipei pentru care a scris istorie.

Joan Laporta anunţă că nu se vor purta discuţii cu Leo Messi pentru revenirea la Barcelona sub formă de împrumut

Barcelona l-a pierdut pe Leo Messi în vara lui 2021, gratis, după ce n-a putut să-i reînnoiască înţelegerea, deşi ajunsese la un acord cu argentinianul. Din cauza problemelor financiare noul contractul al lui Messi n-a putut fi înregistrat la liga spaniolă de fotbal, astfel că Leo a plecat liber la PSG.

În vară, Barcelona a făcut o nouă încecare de a-l semna pe Leo Messi, gratis, liber de contract, însă n-a reuşit. Acum, Laporta susţine că nu se vor purta negocieri cu campionul mondial pentru revenirea pe Camp Nou.

"Messi, împrumut? I-am oferit lui Messi posibilitatea de a reveni la începutul sezonului, acum nu se vor purta discuţii. Leo ne-a tranmis decizia şi am respectat-o", a spus Joan Laporta, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Campion mondial cu naţionala Argentinei în 2022, Leo Messi s-a transferat în această vară în Statele Unite, la Inter Miami.

  • 11 goluri şi 5 pase de gol a strâns Leo Messi în 13 meciuri din toate competiţiile sezonului la Inter Miami

Afla mai multe despre: joan laportaleo messibarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare