Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Juventus aproape de o nouă bombă! După Cristiano Ronaldo e aproape să-l aducă şi pe Zidane

ULTIMA ORĂ | Juventus aproape de o nouă bombă! După Cristiano Ronaldo e aproape să-l aducă şi pe Zidane

Campionate

Comentarii

Informaţie surprinzătoare din Spania, acolo unde reputatul jurnalist Juanma Rodriguez confirmă că fostul tehnician al Realului, Zinedine Zidane ar putea ajunge şi el la Juventus Torino.

Campioana Italiei l-a prezentat luni oficial pe Cristiano Ronaldo, marele transfer al verii în Europa. Din Spania vine astăzi o informaţie de ultimă oră, care pică foarte greu fanilor merengue.

Juventus e aproape de o a doua lovitură conform celor de la Libertad Digital şi îl poate aduce şi pe Zinedine Zidane din octombrie în Italia. Francezul ar urma să ocupe funcţia de Director Sportiv al clubului şi va lucra aproape de Fabio Paratici.

În iunie, Zidane a renunţat în mod surprinzător la funcţia de antrenor principal al Realului, după ce câştigase pentru a treia oară consecutiv Uefa Champions League. Francezul a antrenat-o pe Real Madrid între 2016 şi 2018, perioadă în care a câştigat 9 trofee, printre care titlul în Spania şi 3 Uefa Champions League.

Ca fotbalist, "Zizou"a îmbrăcat tricoul lui Juventus timp de 5 ani, înainte de a fi transferat pe o sumă record chiar la Real Madrid. Pentru "Bătrâna Doamnă", francezul a câştigat 6 trofee importante şi a evoluat în 209 meciuri, marcând 31 de goluri. Spaniolii mai scriu că acesta ar putea fi primul pas pentru Juventus în încercarea de a-l aduce ca antrenor principal pe Zidane din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: zinedine zidanejuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare