Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Karim Benzema, transfer-bombă înapoi în Europa!?

ULTIMA ORĂ | Karim Benzema, transfer-bombă înapoi în Europa!?
Comentarii

Karim Benzema (36 de ani) nu are viaţă uşoară la Al Ittihad, echipă unde s-a transferat de la Real Madrid în vara lui 2023. Atacantul francez a fost exclus din lot, dar Balonul de Aur din 2022 nu duce lipsă de oferte, în ciuda vârstei înaintate la care a ajuns.

"Paradisul" din Arabia Saudită nu este pe placul lui Karim Benzema, care nu are parte de momentele pe care le aştepta la Al Ittihad. Fostul fotbalist al lui Real Madrid este dorit înapoi în Europa, într-un campionat de top, la doar şase luni de la mutarea în zona Golfului Persic.

Chelsea, colac de salvare pentru Karim Benzema: "O posibilitate realistă"

Britanicii de la The Telegraph, citaţi de presa spaniolă, susţin că de serviciile lui Karim Benzema se interesează Chelsea, echipă care are nevoie de un atacant. Transferul fostului vârf de la Real Madrid a devenit "o posibilitatea realistă", din cauza situaţiei complicate pe care o traversează în Arabia Saudită, unde a fost exclus din lotul lui Al Ittihad.

Chelsea l-ar dorit pe Karim Benzema sub formă de împrumut pe Stamford Bridge, având în vedere că a rămas fără Nicholas Jackson, plecat la Cupa Africii pe Naţiuni. Sursa citată scrie că "Benzema îşi doreşte să părăsească fotbalul din Arabia Saudită", după ce "nu există semne" de reconciliere între părţi, având în vedere că saudiţii au plecat în cantonament fără starul francez.

Karim Benzema a înscris de 12 ori şi a livrat cinci pase de gol în toate competiţiile sezonului alături de Al Ittihad.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Benzema în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: karim benzematransferal ittihadchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare