Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Liverpool, gata să plătească 50 de milioane de euro pentru revelaţia Barcelonei!

ULTIMA ORĂ | Liverpool, gata să plătească 50 de milioane de euro pentru revelaţia Barcelonei!

Liverpool

Comentarii

Liverpool a pus ochii pe unul dintre fotbaliştii Barcelonei, un jucător care a reuşit să se impună în echipă, deşi n-a sosit ca un superstar pe Camp Nou.

Este vorba despre Andrea Christensen (27 de ani), fundaşul central danez adus liber de contract de la Chelsea în vara lui 2022 şi care s-a adaptat foarte bine la echipă, iar Xavi l-a folosit foarte mult în sezonul trecut, în care catalanii au câştigat titlul.

Andreas Christensen, dorit de Liverpool înapoi în Premier League

Acum, însă, Barcelona poate rămâne fără Andreas Christensen, care este dorit înapoi în Premier League, de Liverpool. Potrivit presei din Spania, "Cormoranii" vor să plătească nu mai puţin de 50 de milioane de euro pentru danez, o sumă mare de bani în condiţiile în care el a sosit liber de contract pe Camp Nou.

Barcelona ar putea fi tentată să-i dea drumul lui Christensen având în vedere că Ronald Araujo formează, mai nou, un cuplu cu Pau Cubarsi (17 ani) în centrul defensivei catalanilor.

Andreas Christensen a jucat 27 de meciuri (1925 de minute) în toate competiţiile sezonului la Barcelona, timp în care a oferit o pasă de gol.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Andreas Christensen, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: liverpooltransferandreas christensenbarcelona 

viewscnt
Articole similare