Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Lotul convocat de Rădoi pentru amicalul cu Belgia! De ce a renunţat Contra la Drăguş pentru naţionala "mică"

ULTIMA ORĂ | Lotul convocat de Rădoi pentru amicalul cu Belgia! De ce a renunţat Contra la Drăguş pentru naţionala "mică"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret a anunţat jucătorii convocaţi pentru partida de pregătire programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Mirel Rădoi a chemat 20 de fotbalişti pentru ultima acţiune a naţionalei de tineret din acest an. 17 dintre fotbalişti vin de la echipe din ţară şi doar 3 sunt stranieri. Ionuţ Radu, Vlad Dragomir şi Adrian Petre sunt fotbaliştii care evoluează la cluburi de afară. Din Liga I, Viitorul şi FCSB îşi trag partea leului.
 
Au câte 4 jucători convocaţi, în timp ce Dinamo se mândreşte cu 3. Pentru meciul amical contra Belgiei Rădoi nu i-a mai convocat pe câţiva dintre fotbaliştii care au dus greul în campania de calificare pentru CE 2019. Astfel, Paşcanu, Tudor Băluţă, Cicâldău, Ianis Hagi, Puşcaş şi Ivan  au fost opriţi de Contra la naţionala mare. 
 
Drăguş, lăsat de Contra la tineret
Surprinde şi prezenţa lui Denis Drăguş la lotul U21, în condiţiile în care atacantul de la Viitorul a fost convocat la naţionala mare la ultimele acţiuni. Totuşi, Contra a decis să-l lase pe Drăguş la echipa de tineret, în condiţiile în care Mirel Rădoi rămăsese fără prea multe soluţii: Ivan şi Puşcaş au fost convocaţi la echipa mare, iar Andrei Sîntean s-a accidentat la ultimul meci jucat pentru Viktoria Zizkov.
 
Iată lotul convocat de Mirel Rădoi pentru amicalul tineretului cu Belgia, de pe 15 noiembrie. 
 
  • Portari: Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (AFC Hermannstadt)
  • Fundaşi: Radu Boboc (FC Viitorul), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (CFR Cluj), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo Bucureşti)
  • Mijlocaşi: Doru Dumitrescu (Universitatea Cluj), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruţan (FCSB), Dragoş Nedelcu (FCSB)
  • Atacanţi: Florinel Coman (FCSB), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Denis Drăguş (FC Viitorul), Robert Moldoveanu (Dinamo Bucureşti)

Afla mai multe despre: rădoitineretbelgia 

viewscnt
Articole similare