Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Marcelo şi Florentino Perez au bătut palma pentru plecarea brazilianului de la Real Madrid

ULTIMA ORĂ | Marcelo şi Florentino Perez au bătut palma pentru plecarea brazilianului de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, şi unul dintre starurile de pe "Santiago Bernabeu" au ajuns la o înţelegere pentru plecarea de la campioana Spaniei. Este vorba despre brazilianul Marcelo (32 de ani).

Trecut uşor-uşor de Zinedine Zidane pe banca de rezerve în favoarea lui Ferland Mendy (25 de ani), Marcelo va pleca de la Real Madrid, dar nu acum. Diario Gol scrie că brazilianul şi preşedintele "albilor" s-au înţeles pentru ca Marcelo să o părăsească pe Real Madrid în vara viitoare, când va mai avea un an de contract.

Marcelo a acceptat statutul de rezervă pentru un an, iar la anul va pleca, spre binele ambelor părţi. Fundaşul brazilian mai are contract cu Real Madrid până în 2022. În actualul sezon, Marcelo a jucat în doar un meci din patru patru Real, iar sezonul trecut a bifat 23 de apariţii în toate competiţiile, având în cont două goluri şi şapte pase de gol.

Înlocuitorul său, Ferland Mendy, a jucat trei meciuri în acest sezon şi 32 în toate competiţiile din sezonul trecut, trecându-şi în cont un gol şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: marceloplecarereal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare