Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică, back in business: "Va fi antrenorul echipei"

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică, back in business: "Va fi antrenorul echipei"

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) este gata să revină în antrenorat, după ce s-a despărţit de Al Raed în urmă cu aproximativ două luni.

Presa din Turcia anunţă, marţi, că Marius Şumudică s-a înţeles cu Gaziantep FK, echipă pe care a mai pregătit-o şi în trecut. "Şumi" s-a despărţit de Al Raed, din Arabia Saudită, în urmă cu aproximativ două luni şi e gata să înceapă o nouă aventură în Turcia.

Marius Şumudică şi-a găsit echipă. Va antrena din nou la Gaziantep FK, în Turcia

Ajansspor anunţă că Marius Şumudică şi Gaziantep FK au bătut palma pentru postul de antrenor. "Noul antrenor al lui Gaziantep va fi Marius Şumudică. Acum sunt în derulare negocierile, iar părţile sunt aproape de o înţelegere. Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul în scurt timp", scrie sursa citată.

Gaziantep FK l-a ales pe Marius Şumudică, antrenor cu care a avut performanţe în trecut, după ce l-a avut pe listă şi pe Riza Calimbay, fostul tehnician al lui Sivasspor.  Gaziantep s-a despărţit recent de antrenorul Erdal Guneş, după un start foarte slab de campionat, cu patru eşecuri în primele patru etape.

Marius Şumudică a antrenat la Gaziantep FK între iunie 2019 şi ianuarie 2021, timp de 51 de meciuri, cu o medie de 1.55 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkantrenor 

viewscnt
Articole similare