Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mihai Rotaru a anunţat încă trei transferuri la U Craiova

ULTIMA ORĂ | Mihai Rotaru a anunţat încă trei transferuri la U Craiova
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a anunţat că oltenii pregătesc încă trei transferuri, după ce ultimele achiziţii, Sergiu Hanca şi Rivaldinho, au fost prezentate oficial. Rotaru a transmis că el şi conducerea clubului, împreună cu antrenorul, caută soluţii şi a numit şi posturile deficitare.

U Craiova vrea să transfere încă trei jucători. Mihai Rotaru a spus că se lucrează pentru aducerea unui fundaş central, un mijlocaş central şi un atacant de bandă.

ULTIMA ORĂ | Mihai Rotaru a anunţat încă trei transferuri la U Craiova

Patronul U Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat, miercuri, că în interiorul clubului se lucrează la transferurile a încă trei jucători. Un mijlocaş central, un fundaş central şi un atacant de bandă sunt doriţi în Bănie, iar Rotaru a dezvăluit că există variante şi în Liga 1.

Rotaru, Copli şi Cîrţu, împreună cu antrenorul Laszlo Balint, lucrează să găsească soluţii: "Fundaş central, mijlocaş central şi o bandă stânga, dreapta. A apărut ceva din campionatul României, dar vom vedea. Colegii mei, în speţă Marian Copilu, Sorin Cîrţu, antrenorul, lucrează la asta", a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Raul Silva, Sergiu Hanca, Rivaldinho şi Ivan Martic au fost transferaţi de U Craiova în această perioadă de mercato.

Afla mai multe despre: mihai rotarutransferuriu craiova 

viewscnt
Articole similare