Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mircea Lucescu, la un pas de revenirea în fotbal! S-a întâlnit deja cu patronul echipei pentru negocieri | FOTO

ULTIMA ORĂ | Mircea Lucescu, la un pas de revenirea în fotbal! S-a întâlnit deja cu patronul echipei pentru negocieri | FOTOgalerie foto

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) e dorit la FC Sion. "Il Luce" a fost pe lista lui Santos, dar a refuzat oferta brazilienilor, iar acum poate semna cu elveţienii de la FC Sion, fosta echipă a românului Ovidiu Herea.

Jurnaliştii de la Blick scriu despre faptul că patronul lui FC Sion, Christian Constantin, s-a întâlnit cu Mircea Lucescu. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în Elveţia, la Martigny, şi ar fi avut discuţia decisivă pentru a preluarea echipei. "Christian Constantin s-a întâlnit cu legendarul Mircea Lucescu". "Căutarea unui antrenor la FC Sion a intrat în linie dreaptă. Christian Constantin a găsit succesorul ideal în Mircea Lucescu", scrie sursa citată.

"Mircea Lucescu nu este singurul cu care discut. Am o listă de 4 sau 5 nume. Garantez că vom începe anul 2020 cu un nou antrenor. Pe 2 ianuarie, el va fi la antrenament. Aşa că ne vom decide în câteva zile. Imediat după Crăciun", le-a spus Christian Constantin celor de la Blick.

În prezent, FC Sion ocupă locul al şaptelea în Elveţia, cu doar 21 de puncte acumulate în 18 etape. Liderul Young Boys are 38 de puncte. Mircea Lucescu nu a mai antrenat de aproape un an. Ultima sa experienţă a fost la naţionala Turciei.

Afla mai multe despre: mircea lucescufc siondiscutii 

viewscnt
Articole similare