Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool. Salariul-monstru, mirajul "Regelui egiptean"

ULTIMA ORĂ | Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool. Salariul-monstru, mirajul "Regelui egiptean"

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah (31 de ani), atacantul lateral al lui Liverpool, vrea să plece de pe Anfield Road după o ofertă impresionantă primită din Arabia Saudită. "Regele egiptean" este tentat să accepte o ofertă de la Al-Ittihad, care i-a luat deja pe Karim Benzema sau N'Golo Kante.

Liverpool poate rămâne fără cel mai important jucător din echipă, chiar dacă sezonul din Premier League a început. Banii din Arabia Saudită îl atrag pe Mohamed Salah, care ar fi luat deja decizia de a pleca de la Liverpool, după ce Al-Ittihad i-a propus deja un mega-contract.

"Mirajul" banilor din deşert îl atrage pe "Regele egiptean" Mohamed Salah

Spaniolii de la Relevo anunţă că Al-Ittihad e gata să-l facă pe Mohamed Salah cel mai bine plătit fotbalist din Saudi Pro League. Fără să pomenească suma care ar urma să fie încasată de Salah, sursa citată scrie că reprezentanţii clubului saudit s-au întâlnit deja cu agenţii fotbalistului egiptean la Doha.

Al-Ittihad vrea să-l convingă pe Mohamed Salah cu un salariu mai mare decât al lui Cristano Ronaldo, care încasează 200 de milioane de euro pe an. Convingerile religioase joacă un rol important în decizia lui Mohamed Salah, scris Gazzetta dello Sport, iar saudiţii chiar pe acest lucru se bazează, pe lângă salariul uriaş, mai scrie şi Relevo.

La Liverpool din 2017, Mohamed Salah mai are contract cu clubul englez până în 2025, după ce abia l-a prelungit vara trecută.

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpooltransferal ittihadoferta 

viewscnt
Articole similare